Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

NOREE Instant Shawl Double Loop


Instant Shawl Double Loop NOREE
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

NOREE adalah rekaan instant dua muka. Dua kali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jatuhan 'flare' dan perincian bunga dan batu di hujung tudung selain beri ilusi kurus tetapi impak elegan dan minimalis. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl. Sesuai bagi yang suka tampil gaya minimalis gitu.

=========================== 
Ketahui lebih lanjut tentang NOREE
===========================

✅ Sarung dua kali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi bugna dan batuan tampak ringkas dan minimalis

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/noree/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : NOREE Capri Green
Status : Available

Code : NOREE Dark Green
Status : Available

Code : NOREE Citrus Peach
Status : Available

Code : NOREE Candy Pink
Status : Available

Code : NOREE Orange Peel
Status : Available

Code : NOREE Lemon Grass
Status : Available

Code : NOREE Pale Peach
Status : Available

Code : NOREE Ivory
Status : Available

Code : NOREE Beige
Status : Available

Code : NOREE Fair Blue
Status : Available

Code : NOREE Royal Blue
Status : Available

Code : NOREE Sahara Sun
Status : Available

Code : NOREE Kiwi Green
Status : Available

Code : NOREE Pistachio Green
Status : Available

Code : NOREE Orchid Bloom
Status : Available

Code : NOREE Pastel Purple
Status : Available

Code : NOREE Black
Status : Available

Code : NOREE Nude Milo
Status : Available

Code : NOREE Blood Red
Status : Available

Code : NOREE Fairy Pink
Status : Available

Code : NOREE Orchid Purple
Status : Available

Code : NOREE Nude Pink
Status : Available

Code : NOREE Dark Blue
Status : Available

Code : NOREE Olive Green
Status : Available

Code : NOREE Lucite Green
Status : Available

FEYRA LORA Instant Shawl Kepuk



Instant Shawl Kepuk FEYRA LORA
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

#PERHATIAN SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES KEPUK2 GITU!😍😱

Ramai tanya kak fa, kepuk2 tu dah siap jahit ke? Ke kene buat sendiri..??



"Ya sis, kepuk2 tu siap jahit.. Tak yah terpusing2 tangan nak lilit bagai.. Senang ke senang?..😍😱"

.

APA YG BEST FEYRA LORA NI KAK FA?

meh sini kak fa nak bgtau.. Baca smpai habis tau.. Jgn ngelat..




 JIMAT MASA dan STYLO sarung 2kali je dah kepuk.. Kalau lilit pun belum tentu berkepuk kan.. Kepuk tak jadi pun haruu jugak.






















 LABUH ADJUSTABLE, yg penting labuh depan belakang siap boleh adjust, haa best ke best.. Kalau lilit sendiri salah ambil bahagian boleh jadi pendek tu.. Stress lagi.


 DIHIASI STONE yg ni ramai suka sebab boleh bila pakai tu kat kepuk dia dah ada batu macam merebak gitu. kelip-kelip gitu.. Tu belum lagi pergi ofis, kengkawan nak join order skali.

 FLARE EFEK MUKA KURUS bukan kepuk je tau, siap flare tepi tu yang best boleh bagi efek muka kurus.. Time selfie tu tutup sikit pipi bambam, klik perghh.. Kawan tnya, "awat dah kurus ni? Cantiklah.." Seronok hati yek.
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar kak fa nak bg harga OFFER ni? Korang nak ke nak??
.
.
Atau boleh terus Shopping kat butik kami untuk lebih puas hati;

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm
======
Butik Scarfsweethoney Cawangan Bangi Sentral
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 7pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

FOLLOW INSTAGRAM @scarfsweethoney @scarfsweethoneybangi

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : LORA Orchid Bloom
Status : Available

Code : LORA Blood Red
Status : Available

Code : LORA Pistachio Green
Status : Available

Code : LORA Dove Grey
Status : Available

Code : LORA Pastel Purple
Status : Available

Code : LORA Arctic Blue
Status : Available

Code : LORA Mocha
Status : Available

Code : LORA Candy Pink
Status : Available

Code : LORA Fairy Pink
Status : Available

Code : LORA Strawberry Ice
Status : Available

Code : LORA Sahara Sun
Status : Available

Code : LORA Bridal Rose
Status : Available

Code : LORA Orchid Purple
Status : Available

Code : LORA Black
Status : Available

Code : LORA Nude Milo
Status : Available

Code : LORA Ice Coffee
Status : Available

Code : LORA Pale Green
Status : Available

Code : LORA Nude Pink
Status : Available

 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy