Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

FEYRA LORA Instant Shawl Kepuk



Instant Shawl Kepuk FEYRA LORA
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

#PERHATIAN SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES KEPUK2 GITU!😍😱

Ramai tanya kak fa, kepuk2 tu dah siap jahit ke? Ke kene buat sendiri..??



"Ya sis, kepuk2 tu siap jahit.. Tak yah terpusing2 tangan nak lilit bagai.. Senang ke senang?..😍😱"

.

APA YG BEST FEYRA LORA NI KAK FA?

meh sini kak fa nak bgtau.. Baca smpai habis tau.. Jgn ngelat..




 JIMAT MASA dan STYLO sarung 2kali je dah kepuk.. Kalau lilit pun belum tentu berkepuk kan.. Kepuk tak jadi pun haruu jugak.






















 LABUH ADJUSTABLE, yg penting labuh depan belakang siap boleh adjust, haa best ke best.. Kalau lilit sendiri salah ambil bahagian boleh jadi pendek tu.. Stress lagi.


 DIHIASI STONE yg ni ramai suka sebab boleh bila pakai tu kat kepuk dia dah ada batu macam merebak gitu. kelip-kelip gitu.. Tu belum lagi pergi ofis, kengkawan nak join order skali.

 FLARE EFEK MUKA KURUS bukan kepuk je tau, siap flare tepi tu yang best boleh bagi efek muka kurus.. Time selfie tu tutup sikit pipi bambam, klik perghh.. Kawan tnya, "awat dah kurus ni? Cantiklah.." Seronok hati yek.
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar kak fa nak bg harga OFFER ni? Korang nak ke nak??
.
.
Atau boleh terus Shopping kat butik kami untuk lebih puas hati;

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm
======
Butik Scarfsweethoney Cawangan Bangi Sentral
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 7pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

FOLLOW INSTAGRAM @scarfsweethoney @scarfsweethoneybangi

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : LORA Orchid Bloom
Status : Available

Code : LORA Blood Red
Status : Available

Code : LORA Pistachio Green
Status : Available

Code : LORA Dove Grey
Status : Available

Code : LORA Pastel Purple
Status : Available

Code : LORA Arctic Blue
Status : Available

Code : LORA Mocha
Status : Available

Code : LORA Candy Pink
Status : Available

Code : LORA Fairy Pink
Status : Available

Code : LORA Strawberry Ice
Status : Available

Code : LORA Sahara Sun
Status : Available

Code : LORA Bridal Rose
Status : Available

Code : LORA Orchid Purple
Status : Available

Code : LORA Black
Status : Available

Code : LORA Nude Milo
Status : Available

Code : LORA Ice Coffee
Status : Available

Code : LORA Pale Green
Status : Available

Code : LORA Nude Pink
Status : Available

DAFFEEN Instant Shawl

Instant Shawl DAFFEEN
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

DAFFEEN adalah rekaan instant satu muka. Sekali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Dengan perincian bunga di taburi batuan menyerlahkasn gaya si pemakai. Tampil seperti bidadari dengan hanya 15 saat saja. Sesuai dijadikan hadiah perkahwinan dan birthday. Rasa disayangi gitu..

=========================== 
Apa yang best tentang DAFFEEN ni..
===========================

✅ Sarung sekali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi perincian bunga dan batuan di tepi kepala seperti bidadari.

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/daffeen/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : DAFFEEN Dove Grey
Status : Available

Code : DAFFEEN Dusty Pink
Status : Available

Code : DAFFEEN Black
Status : Available

Code : DAFFEEN Dark Blue
Status : Available

Code : DAFFEEN Pale Green
Status : Available

ALEXA FLEUR Instant Shawl


Instant Shawl ALEXA FLEUR
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

ALEXA FLEUR adalah rekaan instant satu muka. Sekali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jatuhan 'flare' di tepi seperti lilitan hana tajima dan jahitan flower crown memberi impak comel dan sesuai untuk bridesmaid. Tampil seperti bidadari dengan hanya 15 saat saja. Sesuai dijadikan hadiah perkahwinan dan birthday. Rasa disayangi gitu..

=========================== 
Apa yang lagi comel tentang ALEXA FLEUR ni..
===========================

✅ Sarung sekali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi flower crown seperti bidadari.

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/alexa-fleur-instant-shawl/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : AF Blue Jeans
Status : Available

Code : AF Blood Red
Status : Available

Code : AF Sahara Sun
Status : Available

Code : AF Pale Green
Status : Available

Code : AF Black
Status : Available

Code : AF Milky Pink
Status : Available

Code : AF Strawberry Ice
Status : Available

Code : AF Greyish Purple
Status : Available

Code : AF Pastel Melon
Status : Available

Code : AF Pistachio Green
Status : Available

Code : AF Desert Taupe
Status : Available

Code : AF Bridal Rose
Status : Available

NAOMI Instant Shawl Double Loop




Instant Shawl Double Loop NAOMI
__________________
Price : RM89 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER
2 PCS RM149 FREE POS

NAOMI adalah rekaan instant dua muka. Dua kali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jatuhan 'flare' dan batu memenuhi sepanjang tepi tudung selain beri ilusi kurus tetapi impak glamor. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl. Sesuai bagi yang suka tampil gaya mewah.Glam gitu..

=========================== 
Ketahui lebih lanjut tentang NAOMI..
===========================

✅ Sarung dua kali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi batuan penuh xclusif tampak lebih glamor gitu

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/naomi/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : Naomi Black
Status : Available

Code : Naomi Dusty Pink
Status : Available

Code : Naomi Iced Coffee
Status : Available

Code : Naomi Pale Peach
Status : Available

Code : Naomi Lucite Green
Status : Available

Code : Naomi Pale Green
Status : Available

Code : Naomi Pastel Purple
Status : Available

 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy