Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

AZKAA Pinless Instant

Instant AZKAA Basic
__________________
Price : RM59 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER RM49 (EXC POS)
3 PCS RM130 FREE POS

AZKAA adalah rekaan Scarfsweethoney yang tidak memerlukan sebarang pin, peniti ataupun keronsang. Penggayaan yang sangat mudah hanya dengan sarung dan siap. Gaya ringkas dan comel dengan aksessories 'charm' dipenjuru shawl yg pelbagai bentuk. Hanya 2 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl.

=========================== 
AZKAA BASIC BEST KE? 
===========================

✅ Sarung sahaja tanpa perlu pin.

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ 48 pilihan warna menawan tersedia

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Potongan terletak di bahu, bila pakai tu terletak kemas

✅ Dihiasi charm xclusif tampak lebih elegan

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

taip AZKAA OFFER ke
http://www.wasap.my/60192107908
http://www.wasap.my/60192107908
http://www.wasap.my/60192107908

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 10am - 10pm

Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : AZKAA Black
Status : Available

Code : AZKAA Dusty Pink
Status : Available

Code : AZKAA Orange Peel
Status : Available

Code : AZKAA Biscay Green
Status : Available

Code : AZKAA Soft Grey
Status : Available

Code : AZKAA Pastel Purple
Status : Available

Code : AZKAA Dark Blue
Status : Available

Code : AZKAA Baby Blue
Status : Available

Code : AZKAA Gold Brown
Status : Available

Code : AZKAA Pink Rose
Status : Available

Code : AZKAA Marble Purple
Status : Available

Code : AZKAA Honey Gold
Status : Available

Code : AZKAA Iris Blue
Status : Available

Code : AZKAA Nude Milo
Status : Available

Code : AZKAA Nude Milo
Status : Available

Code : AZKAA Pale Peach
Status : Available

Code : AZKAA Spicy Mustard
Status : Available

Code : AZKAA Cactus Green
Status : Available

Code : AZKAA Indulgy Brown
Status : Available

Code : AZKAA Soft Yellow
Status : Available

Code : AZKAA Pistachio Green
Status : Available

Code : AZKAA Peacock Green
Status : Available

Code : AZKAA Slate Blue
Status : Available

Code : AZKAA Pale Blue
Status : Available

Code : AZKAA Florida Turquoise
Status : Available

Code : AZKAA Apricot
Status : Available
  
Code : AZKAA Dove Grey
Status : Available

Code : AZKAA Royal Blue
Status : Available

Code : AZKAA Magenta
Status : Available

Code : AZKAA Red
Status : Available





FEYRA Instant Kepuk

Instant Kepuk
FEYRA
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER RM69 (EXC POS)
3 PCS RM200 FREE POS

#PERHATIAN SESUAI UTK WANITA YG TAK RETI LILIT TAPI NAK GOJES KEPUK2 GITU!😍😱



Ramai tanya kak fa, kepuk2 tu dah siap jahit ke? Ke kene buat sendiri..??


"Ya sis, kepuk2 tu siap jahit.. Tak yah terpusing2 tangan nak lilit bagai.. Senang ke senang?..😍😱"
.
APA YG BEST FEYRA KEPUK NI KAK FA?

meh sini kak fa nak bgtau.. Baca smpai habis tau.. Jgn ngelat..




 JIMAT MASA dan STYLO sarung 2kali je dah kepuk.. Kalau lilit pun belum tentu berkepuk kan.. Kepuk tak jadi pun haruu jugak.






















 LABUH ADJUSTABLE, yg penting labuh depan belakang siap boleh adjust, haa best ke best.. Kalau lilit sendiri salah ambil bahagian boleh jadi pendek tu.. Stress lagi.


 DIHIASI HEMATITE STONE yg ni ramai suka sebab boleh pakai raya nanti.. Sbb dah siap kelip2.. Tu belum lagi pergi ofis, kengkawan nak join order skali.

 FLARE EFEK MUKA KURUS bukan kepuk je tau, siap flare tepi tu yang best boleh bagi efek muka kurus.. Time selfie tu tutup sikit pipi bambam, klik perghh.. Kawan tnya, "awat dah kurus ni? Cantiklah.." Seronok hati yek.
.
Haa, dah tak sabbarrr ke???
.
Sabar kak fa nak bg harga OFFER ni? Korang nak ke nak??
.
taip OFFER RECIKS ke 
.
.
Atau boleh terus Shopping kat butik kami untuk lebih puas hati;

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 10am - 10pm
======
Butik Scarfsweethoney Cawangan Bangi Sentral
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

FOLLOW INSTAGRAM @scarfsweethoney @scarfsweethoneybangi

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : FEYRA Slate Blue
Status : Available


Code : FEYRA Pastel Purple
Status : Available


Code : FEYRA Soft Yellow
Status : Available


Code : FEYRA Orange Peel
Status : Available


Code : FEYRA Blush Pink
Status : Available


Code : FEYRA Teh Tarik
Status : Available


Code : FEYRA Pistachio Green
Status : Available


Code : FEYRA Peacock Green
Status : Available


Code : FEYRA Chicory Coffee
Status : Available


Code : FEYRA Grape Purple
Status : Available


Code : FEYRA Black
Status : Available


Code : FEYRA Cactus
Status : Available


Code : FEYRA Royal Blue
Status : Available


Code : FEYRA Indulgy Brown
Status : Available


Code : FEYRA Red
Status : Available

 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy