Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

AZKAA EL AMOUR



Instant
AZKAA EL AMOUR
__________________
Price : RM69 ONLY
(Not including postage)

NEW DESIGN : AZKAA EL AMOUR instant shawl CUSTOM PRINT pertama di Malaysia uols!! 
.
Sarung je dah siap !! Dgn printed rose emas gemerlapan dan charm comel xclusive.. Stylish la! Alaa, charm yg macam kat handbag mahal tuh! Xclusive kau jah!!
.
Slalunya ibu2 yg ada anak kecik ni mmg suka design Azkaa sebab nampak kemas dan terletak.. Tak yah pin. Anak tarik2 tudung pun, mak rileks jerr.. tambah lagi ada charm comel tu dgn printed emas, glemer makk!!
.
En somi pun tak henti puji nampak lain... Berseri2 gituw!! Trus berbunga2 hati uols kan.. Kan.. Kan...

=========================== 
KENAPA KENE BELI AZKAA EL AMOUR?!
===========================

✅ Sarung sahaja tanpa perlu pin..

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ 25 warna pilihan warna menawan tersedia (sementara stok masih ada!)

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Potongan terletak di bahu, bila pakai tu terletak kemas

✅ Custom print korang takkan dapat kat mana2.. xklusif uols je tau!

✅ Dihiasi charm xclusif tampak lebih elegan!

Berminat? . . 
Wassap “AMOUR” ke +60142136299 
Wassap “AMOUR” ke +60142136299 
Wassap “AMOUR” ke +60142136299 

Atau boleh terus Shopping kat butik kami di:

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm
======
Butik Scarfsweethoney Cawangan Bangi Sentral
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Selasa - Ahad | 10am - 7pm
MONDAY Closed

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

FOLLOW INSTAGRAM @scarfsweethoney @scarfsweethoneybangi 

FACEBOOK Scarfsweethoney for more info.

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : AMOUR Black
Status : Available

Code : AMOUR Apricot
Status : Available

Code : AMOUR Blush Pink
Status : Available

Code : AMOUR Bronze
Status : Available

Code : AMOUR Burgundy
Status : Available

Code : AMOUR Cashmere Pink
Status : Available

Code : AMOUR Red Chilli
Status : Available

Code : AMOUR Dark Lilac
Status : Available


Code : AMOUR BLACK
Status : Electric Blue

Code : AMOUR BLACK
Status : Indulgy Brown

Code : AMOUR Ivory
Status : Available

Code : AMOUR Kiwi Green
Status : Available

Code : AMOUR Lucite Green
Status : Available

Code : AMOUR Navy Blue
Status : Available

Code : AMOUR Nude Pink
Status : Available

Code : AMOUR Pink Rose
Status : Available

Code : AMOUR Powder Blue
Status : Available

Code : AMOUR Pumpkin Orange
Status : Available

Code : AMOUR Red
Status : Available

Code : AMOUR Royal Blue
Status : Available


Code : AMOUR Sweet Pink
Status : Available

Code : AMOUR Soft Yellow
Status : Available

Code : AMOUR White
Status : Available

Code : AMOUR Mint Green
Status : Available



AZKAA Pinless Instant


Instant
AZKAA Basic
__________________
Price : RM59 ONLY
(Not including postage)

AZKAA adalah rekaan Scarfsweethoney yang tidak memerlukan sebarang pin, peniti ataupun keronsang. Penggayaan yang sangat mudah hanya dengan sarung dan siap. Gaya ringkas dan comel dengan aksessories 'charm' dipenjuru shawl yg pelbagai bentuk. Hanya 2 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl. 

=========================== 
AZKAA BASIC BEST KE? 
===========================

✅ Sarung sahaja tanpa perlu pin.

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ 48 pilihan warna menawan tersedia

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Potongan terletak di bahu, bila pakai tu terletak kemas

✅ Dihiasi charm xclusif tampak lebih elegan

Berminat? . . 
Wassap “AZKAA" ke +60142136299 
Wassap “AZKAA" ke +60142136299 


Wassap “AZKAA" ke +60142136299 

Atau boleh terus Shopping kat butik kami di:

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm
======
Butik Scarfsweethoney Cawangan Bangi Sentral
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Selasa - Ahad | 10am - 7pm
MONDAY Closed

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

FOLLOW INSTAGRAM @scarfsweethoney @scarfsweethoneybangi 

FACEBOOK Scarfsweethoney for more info.

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.










BAYLA BLOSSOM


Instant
BAYLA BLOSSOM
__________________
Price : RM69 ONLY
(Not including postage)

NEW DESIGN : BAYLA BLOSSOM instant shawl datang dengan warna CUN2 Uols!!
.
Sarung je dah siap ada lipatan uols kat bahu tu.. Stylish la!!
.
Selalu cikgu2 mmg suka design BAYLA ni.. Tambah bunga2 tu lagi la suka uols!!
.
Nanti anak murid tegur, cikgu hari ni berbunga2 la.. Berseri gituw!! Trus berbunga2 hati uols kan.. Kan.. Kan...

=========================== 
KENAPA KENE BELI BAYLA BLOSSOM?!
===========================

✅ Sarung sahaja dan perlu pin di bahu. Tapi lipatan tu dah sedia ada tau. Style uols!

✅ Bunga-bunga menghiasi di bahu tu jeles kawan uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lepas wudhu, sarung je tak smpi 1 minit..

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas..

✅ 12 warna pilihan warna menawan tersedia (sementara stok masih ada!)

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Potongan terletak di bahu, bila pakai tu terletak kemas

Berminat? . . 
Wassap “BYBL” ke +60142136299 
Wassap “BYBL” ke +60142136299 
Wassap “BYBL” ke +60142136299 

Atau boleh terus Shopping kat butik kami di:

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm
======
Butik Scarfsweethoney Cawangan Bangi Sentral
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Selasa - Ahad | 10am - 7pm
MONDAY Closed

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

FOLLOW INSTAGRAM @scarfsweethoney @scarfsweethoneybangi 

FACEBOOK Scarfsweethoney for more info.

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : BYBL Slate Blue
Status : Available


Code : BYBL Custard
Status : Available


Code : BYBL Soft Purple
Status : Available

Code : BYBL Soft Turquoise
Status : Available

Code : BYBL Dark Grey
Status : Sold Out!

Code : BYBL Azure Blue
Status : Sold Out!

Code : BYBL Arctic Blue
Status : Sold Out!


Code : BYBL Dark Lilac
Status : Sold Out!

Code : BYBL Sugarcane
Status : Sold Out!

Code : BYBL Nude Pink
Status : Sold Out!

Code : BYBL Pumpkin Orange
Status : Sold Out!

Code : BYBL Black
Status : Sold Out!

 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy