Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

ALEXA FLEUR Instant Shawl


Instant Shawl ALEXA FLEUR
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

ALEXA FLEUR adalah rekaan instant satu muka. Sekali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jatuhan 'flare' di tepi seperti lilitan hana tajima dan jahitan flower crown memberi impak comel dan sesuai untuk bridesmaid. Tampil seperti bidadari dengan hanya 15 saat saja. Sesuai dijadikan hadiah perkahwinan dan birthday. Rasa disayangi gitu..

=========================== 
Apa yang lagi comel tentang ALEXA FLEUR ni..
===========================

✅ Sarung sekali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi flower crown seperti bidadari.

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/alexa-fleur-instant-shawl/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : AF Blue Jeans
Status : Available

Code : AF Blood Red
Status : Available

Code : AF Sahara Sun
Status : Available

Code : AF Pale Green
Status : Available

Code : AF Black
Status : Available

Code : AF Milky Pink
Status : Available

Code : AF Strawberry Ice
Status : Available

Code : AF Greyish Purple
Status : Available

Code : AF Pastel Melon
Status : Available

Code : AF Pistachio Green
Status : Available

Code : AF Desert Taupe
Status : Available

Code : AF Bridal Rose
Status : Available

NAOMI Instant Shawl Double Loop




Instant Shawl Double Loop NAOMI
__________________
Price : RM89 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER
2 PCS RM149 FREE POS

NAOMI adalah rekaan instant dua muka. Dua kali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jatuhan 'flare' dan batu memenuhi sepanjang tepi tudung selain beri ilusi kurus tetapi impak glamor. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl. Sesuai bagi yang suka tampil gaya mewah.Glam gitu..

=========================== 
Ketahui lebih lanjut tentang NAOMI..
===========================

✅ Sarung dua kali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi batuan penuh xclusif tampak lebih glamor gitu

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/naomi/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : Naomi Black
Status : Available

Code : Naomi Dusty Pink
Status : Available

Code : Naomi Iced Coffee
Status : Available

Code : Naomi Pale Peach
Status : Available

Code : Naomi Lucite Green
Status : Available

Code : Naomi Pale Green
Status : Available

Code : Naomi Pastel Purple
Status : Available

XANDRA Instant Shawl Double Loop



Instant Shawl Double Loop XANDRA
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER
2 PCS RM120 FREE POS

XANDRA adalah rekaan instant dua muka. Dua kali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jahitan kelepet di tepi seperti lilitan hana tajima memberi impak 'stylish' dan seperti kita pro melilit selendang. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl. Power tak?

=========================== 
Korang nak tahu pasal XANDRA?
===========================

✅ Sarung dua kali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi logo xclusif tampak lebih glamor gitu

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/xandra-double-loop-instant/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : XANDRA Fairy Pink
Status : Available

Code : XANDRA Nude Milo
Status : Available

Code : XANDRA Nude Pink
Status : Available

Code : XANDRA Dusty Pink
Status : Available 

Code : XANDRA Pearl Rose
Status : Available

Code : XANDRA Mocha
Status : Available

Code : XANDRA Pastel Melon
Status : Available

Code : XANDRA Pale Peach
Status : Available

Code : XANDRA Blood Red
Status : Available

Code : XANDRA Candy Pink
Status : Available

Code : XANDRA Sahara Sun
Status : Available

Code : XANDRA Orchid Purple
Status : Available

Code : XANDRA Black
Status : Available

Code : XANDRA Pale Green
Status : Available

Code : XANDRA Bridal Peach
Status : Available

ASHLEA Instant Shawl



Instant Shawl ASHLEA
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER
2 PCS RM120 FREE POS

ASHLEA adalah rekaan instant satu muka. Sekali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jahitan berkedut memberi impak kepuk dan ilusi muka lebih kurus dan sedikit perincian batu di tepi kepala tampak gaya glamor. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl.

=========================== 
Sedikit penerangan tentang ASHLEA,
===========================

✅ Sarung sekali sahaja tanpa perlu pin.

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi batu xclusif tampak lebih glamor

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/ashlea/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : ASHLEA desert taupe
Status : Available

Code : ASHLEA Biscay Green
Status : Available

Code : ASHLEA Lemon Grass
Status : Available

Code : ASHLEA Sahara Sun
Status : Available

Code : ASHLEA Blood Red
Status : Available

Code : ASHLEA Greyish Purple
Status : Available

Code : ASHLEA Fairy Pink
Status : Available

Code : ASHLEA Pearl Rose
Status : Available

Code : ASHLEA Dusty Pink
Status : Available

Code : ASHLEA Arctic Blue
Status : Available

 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy