Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

BLAIR Instant Shawl



Instant
BLAIR Double Loop
__________________

Price : RM59 ONLY
(Not including postage)

"7 SAAT SARUNG BLAIR INSTANT, CUKUP FLARE DAN LABUH, TAK YAH LILIT DAH! KELAUT NNT! BLAIR SESUAI UTK BF MOM TAU!"

"hi darlings! Bayangkan bila dpt sarung tudung BLAIR yang flowy mowwy gitu..yg labuh dan senang nak cover bila menyusu baby.. dan jimat masa nak bersiap..hanya sarung 2 kali je dah flare ala2 instafemes lilit tu.. kita nak jugak kan, tapi tak reti, jadi kami dah ringkaskan untuk anda, hanya sarung, meletops gitu! Cik shuben pun senyum je memanjang.."

------------------------
KENAPA INSTANT BLAIR MELETOPS?!
------------------------

 SARUNG JE TANPA LILIT, memang jimat masa, pantas, kemas dan terletak. Tak sampai berapa saat dah siap cantik. Sesuai utk BF MOM.
.
 TAK PERLU PIN, tak risau dah kalau anak tarik tudung atau muka anak terkena brooch, sbb mmg tak perlukan sebarang pin.
.
 BEADS EXCLUSIVE, tarikan pelanggan adlh beads yg cantik dan comel menghiasi tudung. Tak la plain sgt kan. Tak la sarat sgt.
.
 MATERIAL CHIFFON PALING BERKUALITI, tak panas dan flowy beralun gitu.. Yang dah beli, confirm repeat sbb best! 
.
 LABUH ADJUSTABLE , Labuh depan belakang senang nak BF baby. 
.
 35 PILIHAN WARNA , Boleh pilih hari isnin pakai oren, hari selasa pakai ungu, rabu dan seterusnya.. Perghh.. 
.
 MESRA AFTER SOLAT , Lepas ambil wudhu trus sarung 2 kali siap! Org keliling pun naik heran.. Cptnya dia siap! Cik Shuben pun tak tunggu lama anda bersiap di surau.
.

NAK LAGI JIMAT?!
Taip "BLAIR OFFER" ke +601119327056
Taip "BLAIR OFFER" ke +601119327056
Taip "BLAIR OFFER" ke +601119327056
.
============================
APA KATA PELANGGAN SETIA BLAIR?!
============================
.

💞 "kain lembut, mudah dipakai, terletak selesa & jahitan kemas menjadikan sy lebih anggun gitu" - Aida Azzida, Lahad Datu, Sabah

💞 "sis, parcel dah smpai ptg td, tp ni baru smpat bkk. Ya Allah so gorgeous, cuteee jee. InsyaAllah nk repeat order lagi nnti.Hihi, thank you =) " - Fahana, Batu Pahat, Johor
💞 "Tq this shawl make me feel beautiful =) This instant shawl makes me feel comfortable" - Dewi Abdul Ganih, Likas Kota Kinabalu Sabah

Atau boleh terus Shopping kat butik kami di:

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm
======
Butik Scarfsweethoney Cawangan Bangi Sentral
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Selasa - Ahad | 10am - 7pm
MONDAY Closed

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

FOLLOW INSTAGRAM @scarfsweethoney @scarfsweethoneybangi 

FACEBOOK Scarfsweethoney for more info.

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.









Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy