Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

QEYNA Pattern Instant Shawl

Instant
QEYNA PATTERN
__________________

Price : RM65 ONLY
(Not including postage)


"GAYA ALA ARTIS TAPI SARUNG JE UOLS!"

"Mesti korang tengok gambar ni je, korang ingat ini adalah shawl biasa pastu lilit cam artis hanis, erra tu kan? Tapi sebenarnya hakak nak gtau yg tudung ni sarung je uols! Tak payah pin. Canggih tak design hakak?"

=========================== 
5 SEBAB WAJIB miliki QEYNA PATTERN?!

===========================

✅ Sarung sekali je uols, tak perlu lilit sampai terbelit. Kan jimat masa uols!

✅ Sangat senang bentuk di muka dan kemas! Dijamin!

✅ Material chiffon yang tak mudah kedut.. yeay! selalunya customer tak iron pun!

✅ Gaya mengalahkan artis.. artis lilit2, kita sarung je. lagi cepat!

✅ Mesra after solat, suami tak perlu tunggu lama korang bersiap kat surau!

✅ Corak2 menarik yang memang buat korang macam wajib beli...hahaha..


Berminat? . . 
Whatsapp “QP" ke +601119327056
Whatsapp “QP" ke +601119327056
Whatsapp “QP" ke +601119327056

Atau boleh terus Shopping kat butik kami di:

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm
======
Butik Scarfsweethoney Cawangan Bangi Sentral
7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Selasa - Ahad | 10am - 7pm
MONDAY Closed

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

FOLLOW INSTAGRAM @scarfsweethoney @scarfsweethoneybangi 

FACEBOOK Scarfsweethoney for more info.

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : Lily Sincere
Status : Available

Code : Lily Sincere
Status : Available

Code : Diamante
Status : Available

Code : Diamante
Status : Available

Code : Ethnica
Status : Available

Code : Ethnica
Status : Available

Code : Polka Orange
Status : Available

Code : Polka Orange
Status : Available

Code : Midnight Floral
Status : Available

Code : Midnight Floral
Status : Available

Code : Paisley Blue
Status : Available

Code : Paisley Purple
Status : Available

Code : Paisley Purple
Status : Available

Code : Floral Lime
Status : Available

Code : Floral Lime
Status : Available

Code : Pop Floral
Status : Available

Code : Pop Floral
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy