Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

AZKAA Pinless Instant

Instant AZKAA Basic
__________________
Price : RM59 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER RM49 (EXC POS)
3 PCS RM130 FREE POS

AZKAA adalah rekaan Scarfsweethoney yang tidak memerlukan sebarang pin, peniti ataupun keronsang. Penggayaan yang sangat mudah hanya dengan sarung dan siap. Gaya ringkas dan comel dengan aksessories 'charm' dipenjuru shawl yg pelbagai bentuk. Hanya 2 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl.

=========================== 
AZKAA BASIC BEST KE? 
===========================

✅ Sarung sahaja tanpa perlu pin.

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Potongan terletak di bahu, bila pakai tu terletak kemas

✅ Dihiasi charm xclusif tampak lebih elegan

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/azkaa-instant-shawl/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm

Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : AZKAA Orange Peel
Status : Available

Code : AZKAA Blush Pink
Status : Available

Code : AZKAA Dark Green
Status : Available

Code : AZKAA Spice Red
Status : Available

Code : AZKAA Dark Blue
Status : Available

Code : AZKAA Marble Purple
Status : Available

Code : AZKAA Honey Gold
Status : Available

Code : AZKAA Soft Yellow
Status : Available

Code : AZKAA Royal Blue
Status : Available


Code : AZKAA Capri Green
Status : Available

Code : AZKAA Olive
Status : Available

Code : AZKAA Citrus Peach
Status : Available





Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy