Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

ALEXA FLEUR Instant Shawl


Instant Shawl ALEXA FLEUR
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

ALEXA FLEUR adalah rekaan instant satu muka. Sekali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jatuhan 'flare' di tepi seperti lilitan hana tajima dan jahitan flower crown memberi impak comel dan sesuai untuk bridesmaid. Tampil seperti bidadari dengan hanya 15 saat saja. Sesuai dijadikan hadiah perkahwinan dan birthday. Rasa disayangi gitu..

=========================== 
Apa yang lagi comel tentang ALEXA FLEUR ni..
===========================

✅ Sarung sekali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi flower crown seperti bidadari.

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/alexa-fleur-instant-shawl/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : AF Blue Jeans
Status : Available

Code : AF Blood Red
Status : Available

Code : AF Sahara Sun
Status : Available

Code : AF Pale Green
Status : Available

Code : AF Black
Status : Available

Code : AF Milky Pink
Status : Available

Code : AF Strawberry Ice
Status : Available

Code : AF Greyish Purple
Status : Available

Code : AF Pastel Melon
Status : Available

Code : AF Pistachio Green
Status : Available

Code : AF Desert Taupe
Status : Available

Code : AF Bridal Rose
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy