Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

ASHLEA Instant Shawl



Instant Shawl ASHLEA
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER
2 PCS RM120 FREE POS

ASHLEA adalah rekaan instant satu muka. Sekali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jahitan berkedut memberi impak kepuk dan ilusi muka lebih kurus dan sedikit perincian batu di tepi kepala tampak gaya glamor. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl.

=========================== 
Sedikit penerangan tentang ASHLEA,
===========================

✅ Sarung sekali sahaja tanpa perlu pin.

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi batu xclusif tampak lebih glamor

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/ashlea/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : ASHLEA desert taupe
Status : Available

Code : ASHLEA Biscay Green
Status : Available

Code : ASHLEA Lemon Grass
Status : Available

Code : ASHLEA Sahara Sun
Status : Available

Code : ASHLEA Blood Red
Status : Available

Code : ASHLEA Greyish Purple
Status : Available

Code : ASHLEA Fairy Pink
Status : Available

Code : ASHLEA Pearl Rose
Status : Available

Code : ASHLEA Dusty Pink
Status : Available

Code : ASHLEA Arctic Blue
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy