Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

DAFFEEN Instant Shawl

Instant Shawl DAFFEEN
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

DAFFEEN adalah rekaan instant satu muka. Sekali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Dengan perincian bunga di taburi batuan menyerlahkasn gaya si pemakai. Tampil seperti bidadari dengan hanya 15 saat saja. Sesuai dijadikan hadiah perkahwinan dan birthday. Rasa disayangi gitu..

=========================== 
Apa yang best tentang DAFFEEN ni..
===========================

✅ Sarung sekali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi perincian bunga dan batuan di tepi kepala seperti bidadari.

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/daffeen/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : DAFFEEN Dove Grey
Status : Available

Code : DAFFEEN Dusty Pink
Status : Available

Code : DAFFEEN Black
Status : Available

Code : DAFFEEN Dark Blue
Status : Available

Code : DAFFEEN Pale Green
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy