Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

BLAIR Instant Shawl Double Loop



Instant Shawl Double Loop BLAIR
__________________
Price : RM59 ONLY
(Not including postage)

NOW #friendshipOFFER
3 PCS RM100 FREE POS

BLAIR adalah rekaan instant dua muka. Dengan hanya dua kali sarung, dah siap tanpa memerlukan sebiji keronsang. Gaya jatuhan 'flare' memberi ilusi muka lebih kurus dan sedikit perincian manik di tepi kepala tampak gaya minimalis. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl.

=========================== 
Apalagi yang best BLAIR ni? 
===========================

✅ Sarung dua kali sahaja tanpa perlu pin.

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi charm xclusif tampak lebih elegan

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/blair/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.

Code : BLAIR Pale Blue
Status : Available

Code : BLAIR Blood Red
Status : Available

Code : BLAIR Nude Milo
Status : Available

Code : BLAIR Spice Red
Status : Available

Code : BLAIR Teal Blue
Status : Available

Code : BLAIR Mangosteen Purple
Status : Available

Code : BLAIR Pastel Purple
Status : Available

Code : BLAIR Sahara Sun
Status : Available

Code : BLAIR Arctic Blue
Status : Available

Code : BLAIR Soft Grey
Status : Available

Code : BLAIR Blush Pink
Status : Available

Code : BLAIR Ash Grey
Status : Available

Code : BLAIR Kiwi Green
Status : Available

Code : BLAIR Dark Blue
Status : Available

Code : BLAIR Burgundy
Status : Available

Code : BLAIR Teh Tarik
Status : Available

Code : BLAIR Cinnamon Brown
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy