Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

NAOMI Instant Shawl Double Loop




Instant Shawl Double Loop NAOMI
__________________
Price : RM89 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER
2 PCS RM149 FREE POS

NAOMI adalah rekaan instant dua muka. Dua kali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jatuhan 'flare' dan batu memenuhi sepanjang tepi tudung selain beri ilusi kurus tetapi impak glamor. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl. Sesuai bagi yang suka tampil gaya mewah.Glam gitu..

=========================== 
Ketahui lebih lanjut tentang NAOMI..
===========================

✅ Sarung dua kali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi batuan penuh xclusif tampak lebih glamor gitu

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/naomi/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : Naomi Black
Status : Available

Code : Naomi Dusty Pink
Status : Available

Code : Naomi Iced Coffee
Status : Available

Code : Naomi Pale Peach
Status : Available

Code : Naomi Lucite Green
Status : Available

Code : Naomi Pale Green
Status : Available

Code : Naomi Pastel Purple
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy