Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

NOREE Instant Shawl Double Loop


Instant Shawl Double Loop NOREE
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

NOREE adalah rekaan instant dua muka. Dua kali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jatuhan 'flare' dan perincian bunga dan batu di hujung tudung selain beri ilusi kurus tetapi impak elegan dan minimalis. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl. Sesuai bagi yang suka tampil gaya minimalis gitu.

=========================== 
Ketahui lebih lanjut tentang NOREE
===========================

✅ Sarung dua kali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi bugna dan batuan tampak ringkas dan minimalis

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/noree/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : NOREE Capri Green
Status : Available

Code : NOREE Dark Green
Status : Available

Code : NOREE Citrus Peach
Status : Available

Code : NOREE Candy Pink
Status : Available

Code : NOREE Orange Peel
Status : Available

Code : NOREE Lemon Grass
Status : Available

Code : NOREE Pale Peach
Status : Available

Code : NOREE Ivory
Status : Available

Code : NOREE Beige
Status : Available

Code : NOREE Fair Blue
Status : Available

Code : NOREE Royal Blue
Status : Available

Code : NOREE Sahara Sun
Status : Available

Code : NOREE Kiwi Green
Status : Available

Code : NOREE Pistachio Green
Status : Available

Code : NOREE Orchid Bloom
Status : Available

Code : NOREE Pastel Purple
Status : Available

Code : NOREE Black
Status : Available

Code : NOREE Nude Milo
Status : Available

Code : NOREE Blood Red
Status : Available

Code : NOREE Fairy Pink
Status : Available

Code : NOREE Orchid Purple
Status : Available

Code : NOREE Nude Pink
Status : Available

Code : NOREE Dark Blue
Status : Available

Code : NOREE Olive Green
Status : Available

Code : NOREE Lucite Green
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy