Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

XANDRA Instant Shawl Double Loop



Instant Shawl Double Loop XANDRA
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

NOW OFFER
2 PCS RM120 FREE POS

XANDRA adalah rekaan instant dua muka. Dua kali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jahitan kelepet di tepi seperti lilitan hana tajima memberi impak 'stylish' dan seperti kita pro melilit selendang. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl. Power tak?

=========================== 
Korang nak tahu pasal XANDRA?
===========================

✅ Sarung dua kali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi logo xclusif tampak lebih glamor gitu

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/xandra-double-loop-instant/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : XANDRA Fairy Pink
Status : Available

Code : XANDRA Nude Milo
Status : Available

Code : XANDRA Nude Pink
Status : Available

Code : XANDRA Dusty Pink
Status : Available 

Code : XANDRA Pearl Rose
Status : Available

Code : XANDRA Mocha
Status : Available

Code : XANDRA Pastel Melon
Status : Available

Code : XANDRA Pale Peach
Status : Available

Code : XANDRA Blood Red
Status : Available

Code : XANDRA Candy Pink
Status : Available

Code : XANDRA Sahara Sun
Status : Available

Code : XANDRA Orchid Purple
Status : Available

Code : XANDRA Black
Status : Available

Code : XANDRA Pale Green
Status : Available

Code : XANDRA Bridal Peach
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy