Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

LANA Tudung Bawal



BAWAL LANA  merupakan bawal square yang berbidang 45’inc ni mudah dibentuk dan boleh digayakan pada bila- bila masa dan dimana jua sama ada kasual mahupun formal. Bawal  dihiasi batu diamond tabur dan floral charm dibahagian hujung tudung.
Tudung Bawal LANA


1. Tudung bawal boleh buat pelbagai gaya, sesuai pelbagai majlis.

2. Material heavy chiffon sedikit keras mudah bentuk muncung.

3. Perincian mewah batu tabur

4.  Flower Charm dihujung tudung.

5. Hadir exclusive dengan metal tag brand SCARFSWEETHONEY


Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil vogue dan bling-bling.
Material : Heavy Chiffon

Type : Tudung Bawal


Cara nak order,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg Besi Kuala Lumpur 

Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm

Follow Instagram @Scarfsweethoney Dan @Scarfsweethoneycatalogue


Actual Color May Slightly Vary Due To Lighting And Monitor Color Settings.



























SHIRLEY Tudung Instant Shawl One Loop


SHIRLEY is a one loop instant shawl
Apa hebatnya SHIRLEY instant shawl ni?
1. Sarung SATU kali sahaja dah siap terus jalan..
2. Cutting kat bahu dah terletak kemas.
3. Boleh muncung atau melekap kat bahagian muka. Senang di atur.
4. Tak perlu lilit, tak perlu pin
5. Dah kemas curvy bahagian depan dan belakang
6. Paling best ada batu crystal, perincian beads dan swan yang comel. wow!
7. Siap ada charm pearl exclusive uols!
Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil ringkas tapi bling-bling.
Material : Premium Heavy Chiffon
Type : One loop Instant Shawl
Cara nak order,


Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg Besi Kuala Lumpur 

Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm

Follow Instagram @Scarfsweethoney Dan @Scarfsweethoneycatalogue


Actual Color May Slightly Vary Due To Lighting And Monitor Color Settings.





















FENTY Instant Shawl Double Loop Kepuk




FENTY Instant Shawl ‘Kepuk’ Double Loop
1. Dua kali sarung dah siap kepuk2.
2. Dihiasi taburan batu Diamond stones di bahagian atas kepala dan di bahagian flare.
3. Ekslusif Charm Eiffel Tower yang comel untuk sis.
4. Labuh adjustable jadi senang nak adjust labuh depan atau belakang.
Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, dinner, kenduri, yang suka tampil cepat, comel dan bling-bling. Sesuai untuk bridesmaid jugak tau!
*FREE metal Tag dari Scarfsweethoney
*FREE Sampul Raya

Material : Premium Heavy Chiffon
Type : Double loop Instant Shawl
Cara nak order,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg Besi Kuala Lumpur 

Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)


Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Follow Instagram @Scarfsweethoney Dan @Scarfsweethoneycatalogue


Actual Color May Slightly Vary Due To Lighting And Monitor Color Settings.

















 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy