Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

XANDRA Instant Shawl Double Loop

XANDRA
Instant Shawl Double Loop
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

OFFER ! OFFER !
2 PCS RM120 FREE POS


Xandra is our Signature collection, crafted from heavy chiffon and the double loop instant design with special twist on the edge of scarves. The exclusive shimmering embellishments ‘S’shape silver hotfix on the corner of the shawl make it easy for you to achieve simple and stylish look in an instant. You would never regret having this shawl in your wardrobe!
Only 15 seconds and this Xandra Double Loop  features a stylo two-loop design makes your morning styling easy. A great choice for daily time-oriented women!
Material: Heavy Chiffon
Product care: hand wash, cold. Iron or steam with low heat

"NAMPAK SUSAH TAPI SEBENARNYA SENANG RUPANYA.."
"akak dah try pakai xandra ni.. mula-mula macam susah, bila dah dpt tutorial, ya Allah senang nya pakai dik.. semalam pergi ofis pakai xandra ni, kawan-kawan ingat akak dah terer lilit.. bangga sekejap.. padahal akak sarung jer.. diorang tak caya dik.. akak tunjuk je tutorial adik bg kat akk tu.. baru diorang.. oooo..."


=========================== 

APA YANG BEST INSTANT SHAWL XANDRA?
===========================

✅ Sarung dua kali dah stylo macam hana tajima. Special sebab ada kelepet tepi tu (dah sedia jahit tau.)

✅ Material heavy chiffon senang iron (konfem sejuk!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, boleh terus sarung, tadaaa..

✅ Dihiasi logo 'S' Exclusive SCARFSWEETHONEY tampak lebih elegan.

✅ Jimat tak perlu beli pin/brooch yang selalu hilang tuu..

✅ Hadir warna-warna menawan pilihan designer masa kini.

✅ Mood confirm cantik di pagi hari (tiada lagi monday blues).


Order di sini, klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/xandra-double-loop-instant/
Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color settings.

Code : XANDRA Arctic Blue
Status : Available

Code : XANDRA Beach Blue
Status : Available

Code : XANDRA Black
Status : Available

Code : XANDRA Blood Red
Status : Available

Code : XANDRA Bridal Peach
Status : Available

Code : XANDRA Candy Pink
Status : Available

Code : XANDRA Cranberry
Status : Available

Code : XANDRA Dusty Pink
Status : Available

Code : XANDRA Fairy Pink
Status : Available

Code : XANDRA Ice Coffee
Status : Available

Code : XANDRA Lemon Grass
Status : Available

Code : XANDRA Nude Milo
Status : Available

Code : XANDRA Nude Pink
Status : Available

Code : XANDRA Opal Green
Status : Available

Code : XANDRA Pale Peach
Status : Available

Code : XANDRA Pastel Melon
Status : Available

Code : XANDRA Pearl White
Status : Available

Code : XANDRA Pink Plum
Status : Available

Code : XANDRA Pistachio Green
Status : Available

Code : XANDRA Soft Grey
Status : Available

Code : XANDRA Strawberry Ice
Status : Available

ADRA Inner Tudung

Inner Tudung ADRA
__________________
Price : RM49 ONLY
(Not including postage)

Harga Pengenalan RM39 exc Pos

OFFER ! OFFER !
3 PCS RM100 FREE POS


"Ramai yang puji saya nampak kemas pakai shawl hari ni"
Ye lah selepas saya bergaya dengan Inner Adra ni, saya pakai shawl nampak kemas je, melekap sampai petang taw ! Lepas ni nak setia dengan Adra Inner je lah - Puan Anna, Seremban Negeri Sembilan
Kalau Kak Fa, part nak cari inner yang susah. Susah nak cari inner yang betul-betul kemas dan tak melekat bila berpeluh. Akhirnya jumpa jugak inner adra ni. Serius kain best giller ! Siap ada lagi getah kat belakang, sesuai untuk pelbagai jenis muka ! 😍
=========================== 

KENAPA WAJIB ADA INNER ADRA DLM ALMARI?
===========================

✅ Inner ADRA ni buat confident setiap hari. Tak lari,melekap kemas tapi tak ketat. 

✅ Material high quality cotton viscose (konfem sejuk!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, boleh terus sarung, tak mudah kepam dan berbau.

✅ Tak mudah longgar kat dagu, tahan lebih lama.

✅ Inner mana ada orang iron kan. Walau dah basuh bila pakai terus hilang kedut. Nampak smooth je bila dah sarung.

✅ Hadir warna-warna mudah padan dengan tudung, pilihan designer masa kini.

✅ Potongan terletak di bahu, bila pakai tu terletak kemas. Tak terlalu lebar sampai terkeluar dari tudung kita pakai.

✅ Dihiasi metal label SCARFSWEETHONEY tampak lebih elegan dan exklusif


Order di sini, klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/inner-adra/
Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : ADRA Indulgy Brown
Status : Available

Code : ADRA Black
Status : Available

Code : ADRA Desert Taupe
Status : Available

Code : ADRA Dusty Blue)
Status : Available

Code : ADRA Icing Pink
Status : Available

Code : ADRA Mauve
Status : Available

AZKAA Instant Shawl

AZKAA
Instant Shawl
__________________
Price : RM59 ONLY
(Not including postage)

OFFER ! OFFER !
3 PCS RM100 FREE POS

AZKAA adalah rekaan Scarfsweethoney yang tidak memerlukan sebarang pin, peniti ataupun keronsang. Penggayaan yang sangat mudah hanya dengan sarung dan siap. Gaya ringkas dan comel dengan aksessories 'Pearl Charm' dipenjuru shawl yang pelbagai bentuk. Hanya 2 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl.

=========================== 
AZKAA BASIC BEST KE? 
===========================

✅ Sarung sahaja tanpa perlu pin.

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Potongan terletak di bahu, bila pakai tu terletak kemas

✅ Dihiasi charm xclusif tampak lebih elegan

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/azkaa-instant-shawl/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : AZKAA Flamingo Pink
Status : Available

Code : AZKAA Frosted Purple
Status : Available

Code : AZKAA Golden Kiwi
Status : Available

Code : AZKAA Grape Purple
Status : Available

Code : AZKAA Mossy Green
Status : Available

Code : AZKAA Nude Milo
Status : Available

Code : AZKAA Olive Green
Status : Available

Code : AZKAA Orchid Bloom
Status : Available

Code : AZKAA Tea Berry
Status : Available

Code : AZKAA Whispy Blue
Status : Available

NOREE Instant Shawl Double Loop


Instant Shawl Double Loop NOREE
__________________
Price : RM79 ONLY
(Not including postage)

NOREE adalah rekaan instant dua muka. Dua kali sarung saja, dah siap tanpa memerlukan sebarang keronsang. Gaya jatuhan 'flare' dan perincian bunga dan batu di hujung tudung selain beri ilusi kurus tetapi impak elegan dan minimalis. Hanya 15 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl. Sesuai bagi yang suka tampil gaya minimalis gitu.

=========================== 
Ketahui lebih lanjut tentang NOREE
===========================

✅ Sarung dua kali sahaja tanpa perlu pin. Jimat masa uols!

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Labuh boleh adjust.

✅ Dihiasi bugna dan batuan tampak ringkas dan minimalis

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/noree/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Butik Scarfsweethoney Bangi Sentral

7-57-02 Jalan Medan Pusat Bandar 8A Bangi Sentral 
Bandar Baru Bangi Selangor 
(Sederet Butik Siti Khadijah)

Waktu Operasi: SETIAP Sabtu dan Ahad | 10am - 6pm

P/S: Whatsapp atau terus ke butik SEKARANG sebelum Warna Kegemaran korang dikebas!

Follow instagram @scarfsweethoney dan @scarfsweethoneybangi @scarfsweethoneycatalogue

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : NOREE Capri Green
Status : Available

Code : NOREE Dark Green
Status : Available

Code : NOREE Citrus Peach
Status : Available

Code : NOREE Candy Pink
Status : Available

Code : NOREE Orange Peel
Status : Available

Code : NOREE Lemon Grass
Status : Available

Code : NOREE Pale Peach
Status : Available

Code : NOREE Ivory
Status : Available

Code : NOREE Beige
Status : Available

Code : NOREE Fair Blue
Status : Available

Code : NOREE Royal Blue
Status : Available

Code : NOREE Sahara Sun
Status : Available

Code : NOREE Kiwi Green
Status : Available

Code : NOREE Pistachio Green
Status : Available

Code : NOREE Orchid Bloom
Status : Available

Code : NOREE Pastel Purple
Status : Available

Code : NOREE Black
Status : Available

Code : NOREE Nude Milo
Status : Available

Code : NOREE Blood Red
Status : Available

Code : NOREE Fairy Pink
Status : Available

Code : NOREE Orchid Purple
Status : Available

Code : NOREE Nude Pink
Status : Available

Code : NOREE Dark Blue
Status : Available

Code : NOREE Olive Green
Status : Available

Code : NOREE Lucite Green
Status : Available

 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy