Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

BELLE Tudung Instant Shawl Double Loop


BELLE is a double loop instant shawl
 
1. Sarung DUA kali sahaja dah siap flare dan batu kristal. 
2. Flare design beri effect muka lebih tirus.
3. Bahagian muka boleh adjust nak muncung atau melekap.
4. Tak perlu lilit dan pin (Pinless).
5. Curve depan dan belakang.
6. Perincian mewah 'crystal stones' di bahagian muka pertama dan kedua sehingga bahagian flare, wow, gorgeous!
7. Labuh adjustable.
 
Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil ringkas, cepat dan anggun.
 
Material : Premium Heavy Chiffon

HEYKI Tudung Instant Kepuk Hello Kitty


HEYKI INSTANT KEPUK DOUBLE LOOP DIHIASI CHARM HELLO KITTY SUPER CUTE

Kelebihan design HEYKI;
1. Dua kali sarung dah siap kepuk2. Jimat masa dan pantas bersiap.
2. Dihiasi taburan batu Diamond stones di bahagian atas kepala dan di bahagian flare.
3. Dan Ekslusif Charm HELLO KITTY yang comel untuk sis.
4. Labuh adjustable jadi senang nak adjust labuh depan atau belakang.
5. FREE Exclusive Box
6. FREE Metal Tag Scarfsweethoney


#HEIKIbySSH #scarfsweethoney #instantshawl #hijab #shawl #lakefieldssgbesi #tudung #tudungraya #innertudung #tudungtravel #sarungjesiap





















CELINE Tudung Instant Shawl Double Loop


CELINE TUDUNG DUA MUKA JE TAK PAYAH GOSOK

Ehem ehem sape kat sini yang malas sangat tu? Mesti ada hari yang korang rasa paling malas nak bersiap kan. Malas nak iron, malas nak lilit, malas nak pin malaslah nak fikir

Kak Fa ada berita gembira bila mood malas korang tu datang . Ini dia New Design Instant Shawl CELINE adalah jawapan penyelesaiannya.
1. New material Instant shawl iaitu Material Cotton viscose yang super selesa dan paling penting kain sejuk jer
2. Instant shawl Double loop sarung dua saat je wehh dah siap tak pening pening dah nak lilit ke apa
3. Wajiblah “No pin No lilit” okeyh itu sudah semestinya sebab terus ikut bentuk muka korang, oh yeah!
4. Tudung tak payah gosok! Ni lah yang paling best sekali seronok kan ha best ke super best??
5. Free New Exclusive Metal Tag Scarfsweethoney!


#CELINEbySSH #scarfsweethoney #instantshawl #hijab #shawl #lakefieldssgbesi #tudung #tudungraya #innertudung #tudungtravel #sarungjesiap
























 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy