Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

AYANA Tudung Instant Shawl Bunga



RAYA KU TAK STRESS LG.. PAGI RAYA INDAH SETELAH 3 TAHUN RESAH GELISAH..
.
.
Ni kan raya..knpe nk stress2 sis. Jd Kak Fa keluarkan instant shawl baru. Harap dpt bantu korg2 bersiap di hari raya nt.
.
Instant shawl AYANA sesuai je utk semua peringkat umur. Yg veteran nmpak muda 5 tahun apa lg yg muda2 ni,sungguh menawan.
Mak ngn anak nmpk sama2 lawa kn๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Design AYANA kalini pun instant dua muka tau sebab ramai cust suka katanya nampak mcm lilit shawl ๐Ÿ™ˆ padahal iolls sarung je tau hihi(teknik magic yg suskar digambarkn)
.
Ouhh yang bestnya Material haruslah Heavy chiffon sebab mudah di iron so senang korg nk bentuk2 dan terus siap iolls..hehe๐Ÿ˜˜
.
Jom tengok kelebihan AYANA Instant shawl ni
.
๐ŸŒบ No more pin nak siap di pagi raya tak perlu berebut rebut cari pin dengan adik beradik kan
.
๐ŸŒบ Beautiful Ayana Flower di tepi nampak ayu terus look korang di pagi raya tau
.
๐ŸŒบDihiasi jugak dengan Sprinkling Diamond & hematite Stones dikeliling flower tu wahh blink blinkk
.
๐ŸŒบ Ni paling best labuh adjustable tau kalau korang belikan untuk family pakai sedondon mesti dorang suka
.
RM89 exc pos

HAJAA Tudung Instant Shawl Dua Muka



HAJAA NEW DESIGN RAYA NI, SARUNG JE TAK STRESS NAK LILIT PAGI RAYA!
.
Yelah, nak gi solat raya, nak potong lemang, sediakan sekut raya dalam balang, siapkan anak-anak pakai baju raya, salam pagi raya, apa lagii ekkk list pagi raya?
.
Banyak betul tugas mak-mak pagi raya, last2 pakai tudung sarung je, tapi kalau kita pilih tudung sarung yang lawa dan vogue, orang ingat kita power sediakan semua ni dan sempat bergaya pagi raya...
.
Tudung HAJAA di reka khas sarung 2 kali siap, lepas tu bling-bling dia simple tapi menyerlah dari jauh.. eh, bini sape lawa sgtt tu.., nak pakai harian pun sokaayy jerr..
.
.
Meh Kak Fa cerita harga pulak.. normal RM59, sekarang Kak Fa nak bagi chance laa korang pakai beraya,'

HANYA RM39 SAHAJA‼️
HANYA RM39 SAHAJA‼️
HANYA RM39 SAHAJA‼️
.
Mesti ada yang nak tanya pasal harga KOMBO kan,
3 PCS RM100 SAJA‼️
3 PCS RM100 SAJA‼️
3 PCS RM100 SAJA‼️
.
Jimat banyak kaann!!

Nak order CEPAT, kat link ni tau,
.
Kalau nak guna whatsapp pun boleh, tp macam biasa kena faham tau kalau team Kak Fa reply lambat.. Nak raya ni semua orang nak tudung,
.
.
p/s: Jangan fikir lama-lama, nanti semua warna dah habis,baru tau..






















ELLNEY Tudung Instant Bawal Batu Terkini!



"TUDUNG BAWAL INSTANT YG BAKAL BUAT IBU- IBU UNTUK KEMBALI MERASA MUDA! "
.
Baru - baru ni Kak Fa ada menerima feedback mengenai #ELLNEYbawalinstant. Tak sangka design Instant Bawal ELLNEY menjadi satu tarikan ibu - ibu kembali muda!.
.
Ramai jugak customer Kak Fa bagi feedback buatkan Kak Fa terharu.. antara customer Kak Fa kongsikan...
.
๐Ÿ’•Material Chiffon selesa dan tak panas
๐Ÿ’•Design simple, blink- blink lagi
๐Ÿ’•Servis hebat! Semalam order, harini dah sampai
๐Ÿ’• Awning senang bentuk
.
Thank you korang! ." ๐Ÿ‘ 
.
.
==============
Apa bestnya ELLNEY BAWAL INSTANT ni?
==============
.
SARUNG DUA SAJA
✅ Sarung dua kali saja tak sampai 15saat dah siap, sangat cepat dan jimat masa uols๐Ÿค—
.
MATERIAL YG SELESA
✅ Material heavy chiffon yang sejuk, buatkan uols selesa dan tak rimas sepanjang hari..๐Ÿ‘
.
AWNING SENANG BENTUK
✅ Awning mudah urus, confirm termuncung terletak dan nampakkan muka lebih tirus kurus!๐Ÿ‘๐Ÿ˜
.
FREE SIZE
✅ Free size sesuai muka kembang tau! Dont worry, Kak fa dah adjust utk uols!
.
EFFECT MUKA JD KURUS
✅ Design flare yg nmpk kurus.. ni part yg best giler kan.. sekali sarung tp siap flare, canggih kan..
.
JAHITAN SUPER KEMAS
✅ Jahitan kemas,konfem kualiti dijamin. Tak best boleh pulang. Tapi selalunya uols repeat order kan.
.
.SIAP BLINK- BLINK 
✅ Part ni yang penting, siap ada batu hotfix rhionestone menampakkan kilauan batu yang elegent.
.
PILIHAN WARNA TANGKAP MATA
✅ 18 warna pilihan menanti uols! Boleh rambang mata nak pilih tau, apalagi kalau pergi butik..
.
#instantshawl #tudunginstant #shawl #bangisentral #EllneyBySSH #Scarfsweethoney #InstantShawlExpert
.
.
๐ŸŒธPROMO TERBARU๐ŸŒธ 
.
{ HARGA NORMAL }
1 helai RM79
2 helai RM158
Postage RM8 semenanjung / RM11 Sabah Sarawak
.
.tapi utk OFFER kali ni 
.

๐Ÿ”ฅPROMO RAYA๐Ÿ”ฅ
.
RM60 EXC POS!
RM60 EXC POS!
RM60 EXC POS!
.
PROMO VALID DI WEBSITE SAJA TAU!
https://scarfsweethoney.com.my/product/ellney-bawal-instant/
https://scarfsweethoney.com.my/product/ellney-bawal-instant/
https://scarfsweethoney.com.my/product/ellney-bawal-instant/
.
.
Tapi Terhad utk 50 orang PERTAMA SAJA! Cukup je 50 orang, Kak Fa terus tutup OFFER!
.
.
P/s :- sampai bila nak pakai tudung singkat tak tutup dada tu?






















 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy