Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

ADRA Inner Tudung

Inner Tudung ADRA
__________________
Price : RM49 ONLY
(Not including postage)

Harga Pengenalan RM39 exc Pos

OFFER ! OFFER !
3 PCS RM100 FREE POS


"Ramai yang puji saya nampak kemas pakai shawl hari ni"
Ye lah selepas saya bergaya dengan Inner Adra ni, saya pakai shawl nampak kemas je, melekap sampai petang taw ! Lepas ni nak setia dengan Adra Inner je lah - Puan Anna, Seremban Negeri Sembilan
Kalau Kak Fa, part nak cari inner yang susah. Susah nak cari inner yang betul-betul kemas dan tak melekat bila berpeluh. Akhirnya jumpa jugak inner adra ni. Serius kain best giller ! Siap ada lagi getah kat belakang, sesuai untuk pelbagai jenis muka ! 😍
=========================== 

KENAPA WAJIB ADA INNER ADRA DLM ALMARI?
===========================

✅ Inner ADRA ni buat confident setiap hari. Tak lari,melekap kemas tapi tak ketat. 

✅ Material high quality cotton viscose (konfem sejuk!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, boleh terus sarung, tak mudah kepam dan berbau.

✅ Tak mudah longgar kat dagu, tahan lebih lama.

✅ Inner mana ada orang iron kan. Walau dah basuh bila pakai terus hilang kedut. Nampak smooth je bila dah sarung.

✅ Hadir warna-warna mudah padan dengan tudung, pilihan designer masa kini.

✅ Potongan terletak di bahu, bila pakai tu terletak kemas. Tak terlalu lebar sampai terkeluar dari tudung kita pakai.

✅ Dihiasi metal label SCARFSWEETHONEY tampak lebih elegan dan exklusif


Order di sini, klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/inner-adra/
Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : ADRA Indulgy Brown
Status : Available

Code : ADRA Black
Status : Available

Code : ADRA Desert Taupe
Status : Available

Code : ADRA Dusty Blue)
Status : Available

Code : ADRA Icing Pink
Status : Available

Code : ADRA Mauve
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy