Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

AZKAA Instant Shawl

AZKAA
Instant Shawl
__________________
Price : RM59 ONLY
(Not including postage)

OFFER ! OFFER !
3 PCS RM100 FREE POS

AZKAA adalah rekaan Scarfsweethoney yang tidak memerlukan sebarang pin, peniti ataupun keronsang. Penggayaan yang sangat mudah hanya dengan sarung dan siap. Gaya ringkas dan comel dengan aksessories 'Pearl Charm' dipenjuru shawl yang pelbagai bentuk. Hanya 2 saat cara pemakaian shawl pinless ini kelihatan seperti lilitan shawl.

=========================== 
AZKAA BASIC BEST KE? 
===========================

✅ Sarung sahaja tanpa perlu pin.

✅ Material high quality heavy chiffon (konfem best!)

✅ Mesra solat, lps wudhu, sarung je tak smpi 1 minit

✅ Selamat dan mesra anak (sbb xperlu pin kan)

✅ Jahitan kemas, tak mudah bertas

✅ Minimal iron, skali jer, esok bole pakai lagi

✅ Potongan terletak di bahu, bila pakai tu terletak kemas

✅ Dihiasi charm xclusif tampak lebih elegan

haa, dah tak sabarrr ke??

Sabar kak fa nak bagi harga OFFER ni! Korang nak ke nak??

klik link ni, https://scarfsweethoney.com.my/product/azkaa-instant-shawl/

Atau boleh terus shopping di butik untuk lebih puas hati,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI
58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 
Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)

Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm

Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color restrictions.


Code : AZKAA Flamingo Pink
Status : Available

Code : AZKAA Frosted Purple
Status : Available

Code : AZKAA Golden Kiwi
Status : Available

Code : AZKAA Grape Purple
Status : Available

Code : AZKAA Mossy Green
Status : Available

Code : AZKAA Nude Milo
Status : Available

Code : AZKAA Olive Green
Status : Available

Code : AZKAA Orchid Bloom
Status : Available

Code : AZKAA Tea Berry
Status : Available

Code : AZKAA Whispy Blue
Status : Available

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy