Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

AURORA Instant Shawl Double Loop Flare

aURORA Tudung Instant Shawl Dua Muka
Apa Yang Best AURORA Instant Shawl Double Loop Flare?
1. DUA kali sarung je dah siap flare bagi effect muka lebih runcing. Oh ye, boleh sorok pipi tau!
2. No lilit No pin uols, sarung jer.
3. Bestnya boleh automatik muncung, yang suka pakai melekap tu, pun boleh tau!
4. Perincian bling2 di bahagian flare berstyle tu buat bos terkenang-kenang.
5. Dihiasi siap dengan Metal Tag Ekslusive brand Scarfsweethoney
6. Material heavy chiffon yang selesa dan jatuh flow tu cantik!
7. Boleh labuh tau AURORA ni, sesuai untuk ibu menyusu, boleh sorok-sorok kan.
8. Jimat masa, cepat, encik suami pun tak bising-bising lagi! Puji lagi ada lah.
Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil ringkas, cepat dan anggun.
Material : Premium Heavy Chiffon
Type : Double loop Instant Shawl
Cara nak order,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI


58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg Besi Kuala Lumpur 


Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)



Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Follow Instagram @Scarfsweethoney Dan @Scarfsweethoneycatalogue


Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color settings.









































Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy