Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

CARRIE Instant Shawl One Loop



CARRIE Tudung Instant Shawl Satu Muka

Apa hebatnya CARRIE instant shawl ni?


1. Sarung SATU kali sahaja dah siap terus jalan..


2. Tapi macam lilit kan sebab ada flare ke kedua. Dia macam ada layer gitu!

3. Flare Kedua tu dah siap jahit.

4. Tak perlu lilit, tak perlu pin

5. Dah kemas curvy bahagian depan dan belakang

6. Paling best ada batu crystal inspirasi lace. wow!

7. Best boleh muncung automatik Best ke best?

Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil ringkas tapi bling-bling.

Material : Premium Heavy Chiffon

Type : Tudung One loop Instant Shawl

Cara nak order,


Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg besi Kuala Lumpur 

Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)


Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm



Actual color may slightly vary due to lighting and monitor color settings.





















Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy