Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

RHEA Inner Tudung Crystal Swarovski




INNER SWAROVSKI RHEA:gem::sparkles:


Sebenarnya kan Kak Fa dapat banyak sgt feedback best best dari customer yang dorang suka sangat material Inner Adra tau. Ramai jugak customer yang request nak version glamour mcm instant shawl Kak Fa hehehehe maka lahirlah design baru yang diberi nama RHEA Inner Crystal Swarovski.

Ditaburi dengan *ORIGINAL CRYSTAL SWAROVSKI* di bahagian muka lepas ni nak bergaya dengan shawl plain pun nampak glamour sbb inner uolls dah blink blink :heart_eyes:



Material sejuk , tak panas , tak mencekik dan selesa! Wahh lepasni tak perlu tercari2 inner lain dah, cari dekat Kak Fa je eh eh:see_no_evil:



Material : High Quality Cotton viscose with Metal Tag SCARFSWEETHONEY



BEST PRICE OFFER
1pcs Rm 59 Exc postage
2pcs Rm 100 Exc postage



Mesti uolls nak grab kan? Sebelum tu jom layan warna-warna kat bawah.




Code : RHEA Black
Type : Inner Tudung / Anak Tudung



Code : RHEA Black

Type : Inner Tudung / Anak Tudung





Code : RHEA Desert Taupe

Type : Inner Tudung / Anak Tudung





Code : RHEA Desert Taupe

Type : Inner Tudung / Anak Tudung





Detailing RHEA with Crystal Swarovski Inner Tudung / Anak Tudung




Code : RHEA Dusty Blue


Type : Inner Tudung / Anak Tudung




Code : RHEA Dusty Blue


Type : Inner Tudung / Anak Tudung




Code : RHEA Icing Pink


Type : Inner Tudung / Anak Tudung



Code : RHEA Icing Pink



Type : Inner Tudung / Anak Tudung



Code : RHEA Indulgy Brown



Type : Inner Tudung / Anak Tudung




Code : RHEA Indulgy Brown



Type : Inner Tudung / Anak Tudung




Code : RHEA Mauve



Type : Inner Tudung / Anak Tudung



Code : RHEA Mauve




Type : Inner Tudung / Anak Tudung



Code : RHEA Nude Brown




Type : Inner Tudung / Anak Tudung




Code : RHEA Nude Brown




Type : Inner Tudung / Anak Tudung



Apa yang best tentang RHEA inner neck / anak tudung dengan Crystal Swarovski


1. Bila pakai RHEA ni rasa sejuk je, selesa, tak mencekik dan tak panas.

2. Design RHEA di reka khas menggunakan material kualiti tinggi yang menyerap peluh dan tak meninggalkan bau kepam.

3. Juga untuk yang berambut panjang tiada lagi masalah inner tudung yang tidak muat ikatan rambut anda. Kini anda akan lebih selesa dengan inner RHEA.

4. Untuk si pipi tembam, design RHEA yang boleh menutup pipi tembam anda dan memberi ilusi lebih tirus. Design ini KHAS UNTUK ANDA.

5. Tahan lasak, ia boleh di basuh berkali-kali, tidak mudah longgar dan tak mudah berlubang.

6. The Best Thing, RHEA inner ni hadir dengan perincian Crystal Swarovski di bahagian muka. Bila pakai inner ni, tudung biasa pun jadi glamor.

Sesuai di gayakan dengan instant shawl, shawl lilit dan bawal voile yang agak jarang untuk menutupi bahagian aurat leher dengan sempurna.

Material : Premium Cotton Viscose
Type : Inner Neck / Anak Tudung


Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy