Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

SELENA Instant Shawl Kepuk Double Loop

SELENA Instant Shawl adalah inspirasi dari gaya lilitan shawl ‘kepuk’ yang dimudahkan menjadi instant shawl. Design ini direka khas untuk kaum wanita yang tampil cantik tapi kurang mahir dalam melilit shawl. Nah! SELENA Instant Shawl ‘kepuk’ pilihan tepat untuk anda ke jemputan walimatulurus mahupun ke majlis malan malam.
4 PERKARA BEST KENAPA WAJIB MILIKI SELENA
1. JIMAT MASA & STYLO
Zaman sekarang ibu2 nak pantas, tapi nak jugak cantik dan stylo. SELENA Instant shawl pilihan tepat sebab jimat masa dua kali sarung je dah siap ada kepuk kat tepi pipi. Ye lah, kita ni nak lilit macam retis tak reti.. SELENA Instant Shawl ni dah siap terletak cantik macam retis.. Mesti orang ingt ibu2 puas melilit.. Padahal.. Ermm.. Sarung je kan ibu2..

2. LABUH ADJUSTABLE
Dah tak risau pasal cover ke tak sebab SELENA Instant Shawl ni boleh adjust labuh depan dan belakang.  Kalau lilit sendiri.. salah ambil bahagian boleh jadi pendek.. Stress lagi. Ini antara sebab ibu2 memilih SELENA Instant Shawl.

3. AURORA STONE MENAWAN
Ramai yang suka hiasan batu kilauan Aurora ni sebab bila pakai SELENA Instant Shawl ni.. sinaran dari bahagian kepuk tu merebak merelip-relip begitu.
4. FLARE EFEK MUKA KURUS
Selain dari kepuk, flare bahagian tepi hadapan istant Shawl  ini jugak memberi efek kurus. Bila selfie.. Eh! dah kuruslah! Seronoknya..
Cara nak order,

Butik Scarfsweethoney Cawangan SG BESI

58-1 Jalan Tasik Utama 5 Medan Niaga Tasik Damai 57000 
Sg Besi Kuala Lumpur 

Waze Apps : SCARFSWEETHONEY 
(Sederet Klinik Kesihatan Sg Besi)


Waktu Operasi: SETIAP HARI | 11am - 8pm


Follow Instagram @Scarfsweethoney Dan @Scarfsweethoneycatalogue


Actual Color May Slightly Vary Due To Lighting And Monitor Color Settings.
















Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy