Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

AYANA Tudung Instant Shawl Bunga



RAYA KU TAK STRESS LG.. PAGI RAYA INDAH SETELAH 3 TAHUN RESAH GELISAH..
.
.
Ni kan raya..knpe nk stress2 sis. Jd Kak Fa keluarkan instant shawl baru. Harap dpt bantu korg2 bersiap di hari raya nt.
.
Instant shawl AYANA sesuai je utk semua peringkat umur. Yg veteran nmpak muda 5 tahun apa lg yg muda2 ni,sungguh menawan.
Mak ngn anak nmpk sama2 lawa kn😍😍.
.
Design AYANA kalini pun instant dua muka tau sebab ramai cust suka katanya nampak mcm lilit shawl 🙈 padahal iolls sarung je tau hihi(teknik magic yg suskar digambarkn)
.
Ouhh yang bestnya Material haruslah Heavy chiffon sebab mudah di iron so senang korg nk bentuk2 dan terus siap iolls..hehe😘
.
Jom tengok kelebihan AYANA Instant shawl ni
.
🌺 No more pin nak siap di pagi raya tak perlu berebut rebut cari pin dengan adik beradik kan
.
🌺 Beautiful Ayana Flower di tepi nampak ayu terus look korang di pagi raya tau
.
🌺Dihiasi jugak dengan Sprinkling Diamond & hematite Stones dikeliling flower tu wahh blink blinkk
.
🌺 Ni paling best labuh adjustable tau kalau korang belikan untuk family pakai sedondon mesti dorang suka
.
RM89 exc pos

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy