Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

HAJAA Tudung Instant Shawl Dua Muka



HAJAA NEW DESIGN RAYA NI, SARUNG JE TAK STRESS NAK LILIT PAGI RAYA!
.
Yelah, nak gi solat raya, nak potong lemang, sediakan sekut raya dalam balang, siapkan anak-anak pakai baju raya, salam pagi raya, apa lagii ekkk list pagi raya?
.
Banyak betul tugas mak-mak pagi raya, last2 pakai tudung sarung je, tapi kalau kita pilih tudung sarung yang lawa dan vogue, orang ingat kita power sediakan semua ni dan sempat bergaya pagi raya...
.
Tudung HAJAA di reka khas sarung 2 kali siap, lepas tu bling-bling dia simple tapi menyerlah dari jauh.. eh, bini sape lawa sgtt tu.., nak pakai harian pun sokaayy jerr..
.
.
Meh Kak Fa cerita harga pulak.. normal RM59, sekarang Kak Fa nak bagi chance laa korang pakai beraya,'

HANYA RM39 SAHAJA‼️
HANYA RM39 SAHAJA‼️
HANYA RM39 SAHAJA‼️
.
Mesti ada yang nak tanya pasal harga KOMBO kan,
3 PCS RM100 SAJA‼️
3 PCS RM100 SAJA‼️
3 PCS RM100 SAJA‼️
.
Jimat banyak kaann!!

Nak order CEPAT, kat link ni tau,
.
Kalau nak guna whatsapp pun boleh, tp macam biasa kena faham tau kalau team Kak Fa reply lambat.. Nak raya ni semua orang nak tudung,
.
.
p/s: Jangan fikir lama-lama, nanti semua warna dah habis,baru tau..






















Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy