Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

ADINA Tudung Instant Shawl Double Loop Labuh


ADINA Instant Shawl Terkini, Sarung Dua Muka

1.  ADINA, Instant Shawl Double Loop  labuh. Labuh dari dagu ke bawah 22 inci, memang labuh sangat sangat..
2. Jahitan ADINA Instant Shawl Double Loop ni kemas dibahagian tepi tau takde lagi tudung flare flare sesuai la untuk korang yang nak pergi office ke buat kerja lasak ke nak pergi mengaji ke? Nampak kemas sangat uolls.
3. Of course lah no pin gais  kan senang sarung 2 kali dah siap lah tak payah pin pun uolls.
4. ADINA kali ni ada blink blink uolls nampak macam simple tapi bila ada blink blink looks like elegant gituuu .
5. Dihiasi CHARM dibahagian tirus muka kedua uolls  boleh jadi pemberat tauuuu... Jadi, tudung tak senang terbang.

"BUY NOW AND SMILE FOREVER"


A. Butik Baju
B. Kedai Buku
C. Kedai Sukan

Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy