Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

AIMAA Tudung Instant Shawl Sepit


TUDUNG SEPIT SEMI INSTANT  PSSSTT.. TGH TRENDING STYLE SEPIT TEPI

Kak Fa nak cerita sikit pasal new design yg nak release ni iaitu AIMAA tau.
Okay sebelum ni Kak Fa banyak keluarkan instant shawl bukan?? Kalini Kak Fa nak keluarkan SEMI INSTANT pulaklah!
1 Muka pertama korang tinggal sarung je, yang selebihnya tu untuk korang lilit mengikut cara korang sendiri! Mudah dah kan
2 Paling penting korang nampak tak ada pin dekat kepala tu?Cantik kan? Tu akan buatkan korang tampak lagi cantik dan menawan bila pakai
3 Dihiasi juga Exclusive Metal Tag dari Scarfsweethoney tau.. Yg tu mana boleh tinggal
4 Material heavy chiffon yang selesa dan mudah bentuk, do not worry..
5 Lagiii bestnyaaaa bila nak keluar pergi berjalan or holiday korang capai je AIMAA tu dan terus sarung ala pakai malas malas pun comel dah okayy

BUY NOW AND SMILE FOREVER


#AIMAAbySSH #scarfsweethoney #instantshawl #hijab #shawl #lakefieldssgbesi #tudung #tudungraya #innertudung #tudungtravel #sarungjesiap
















Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy