Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

AUDREY Tudung Instant Shawl Double Loop


TUDUNG SARUNG BULUS VOGUE, AUDREY DOUBLE LOOP INSTANT ARE WAITING FOR THE OWNER TO OWN IT!

Korang excited? Kak fa laaaaaaaaagi excited!!
Meh sini Kak fa cerita sikit kelebihan tudung
1. Audrey ni tudung double loop, sangat sangat mudah untuk dipakaišŸ¤©, dua kali sarung je ha terus siap tau, tak perlu nak lilit lilit, jimat masa uolls
2. Tudung Audrey ni menggunakan material heavy chiffon yang mudah dibentuk , automatik muncung gitew. Tudung ni juga susah tau nak renyuk, so kalau korang pergi kenduri kahwin ke dinner ke masih nampak glamour, elegant and charming giteww tanpa kedutan pada tudung
3.Finishing di hujung tudung ada bulus bulus tau  whoah mesti glamour ni, terpaku mata orang yang memandang korang nanti sebab cantik sangat!
4. oh ya! ada diamond stone kat sekeliling tudung ni tau : eeeee bestnyaaaa, nanti boleh lah korang melaram tanpa perlu effort yang banyak kannn? :ada blink blink gitu

Best giler kan?  Fuh Kak fa pun rasa best sangat tudung ni! Dah la mudah dua kali sarung plus ada bulus bulus terus cantik dan elegant pulak tu! Rugi kalau tak grab sekarang! Jom lahh grab sebelum stock habis.

"Elegant never takes a day off."


#AUDREYbySSH #scarfsweethoney #instantshawl #hijab #shawl #lakefieldssgbesi #tudung #tudungraya #innertudung #tudungtravel #sarungjesiap




















Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy