Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

CELINE Tudung Instant Shawl Double Loop


CELINE TUDUNG DUA MUKA JE TAK PAYAH GOSOK

Ehem ehem sape kat sini yang malas sangat tu? Mesti ada hari yang korang rasa paling malas nak bersiap kan. Malas nak iron, malas nak lilit, malas nak pin malaslah nak fikir

Kak Fa ada berita gembira bila mood malas korang tu datang . Ini dia New Design Instant Shawl CELINE adalah jawapan penyelesaiannya.
1. New material Instant shawl iaitu Material Cotton viscose yang super selesa dan paling penting kain sejuk jer
2. Instant shawl Double loop sarung dua saat je wehh dah siap tak pening pening dah nak lilit ke apa
3. Wajiblah “No pin No lilit” okeyh itu sudah semestinya sebab terus ikut bentuk muka korang, oh yeah!
4. Tudung tak payah gosok! Ni lah yang paling best sekali seronok kan ha best ke super best??
5. Free New Exclusive Metal Tag Scarfsweethoney!


#CELINEbySSH #scarfsweethoney #instantshawl #hijab #shawl #lakefieldssgbesi #tudung #tudungraya #innertudung #tudungtravel #sarungjesiap
























Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy