Instant Shawl | Tutorial Hijab | Cara Pakai Tudung

LE' ANN Tudung Instant Shawl Double Loop


LE'ANN is a double loop instant shawl

1. DUA kali sarung je dah siap flare bagi effect muka lebih runcing. Oh ye, boleh sorok pipi tau!
2. No lilit No pin uols, sarung jer.
3. Bestnya boleh automatik muncung, yang suka pakai melekap tu, pun boleh tau!
4. Perincian bunga 3D organza putih dan manik juga batu hematite berkilauan buat geram mata yang memandang!
5. Material heavy chiffon yang selesa dan jatuh flow tu cantik!
6. Boleh labuh tau LE'ANN ni, sesuai untuk ibu menyusu, boleh sorok-sorok kan.
7. Jimat masa, cepat, encik suami pun tak bising-bising lagi! Puji lagi ada lah.
Sesuai untuk ke pejabat dan majlis, yang suka tampil ringkas, cepat dan anggun.

Material : Premium Heavy Chiffon
Type : Double loop Instant Shawl
























Related Posts by Categories



 

Copyright © Scarf Sweethoney. Designed by Whitey Mommy